En pahalı uçak bileti satıldı! 3 saatlik uçuş için ödediği rakam dudak uçuklattı…

2024 yılına ait olan seyahat verilerini açıklanmasının ardından satışı yapılan en pahalı bilet dikkat çekti. Tek yön olarak alınmış olan biletin fiyatı dudak uçuklattı. İşte, fiyatıyla dudak uçuklatan 3 saatlik uçuş…

Bir çevrimiçi seyahat platformu tarafından 2024 yılının ilk 6 ayına ilişkin seyahat verileri açıklandı. Açıklanan verilerdeki yüksek fiyatlı o uçuş tüm dikkatleri üzerine çekti.

Havayolu ulaşımı özellikle de yurt dışı rotalarında tek tercih edilen ulaşım yollarından oluyor. Hal böyleyken zaman zaman uçak biletlerinde tavan fiyatlar dudak uçuklatan rakamları görebiliyorken eminiz bu rakamı daha önce hiç görmemişsinizdir.

Yılın en pahalı uçuşu olarak kayıtlara geçen 3 saatlik uçuş bilet fiyatıyla şaşkına çevirmeye yetti. Bakın en pahalı bilet nereye ve ne kadara kesildi.

Binlerce liraya satıldı…

Bir yurt dışı uçuşunda satış fiyatıyla görenleri şaşkına çeviren bilet İstanbul- Paris arasında tek yön olarak kesildi. 3 saatlik söz konusu uçuşun 299 bin 177 TL’lik fiyatı dudak uçuklatmaya yetti.

Aynı verilerden elde edilen sonuçlarda en pahalı yurt içi uçuş ise İstanbul- Antalya arasındaki 9 bin 117 TL ile dikkat çekti.