Ensenize buz yerleştirin, ağrılara veda edin...

Çeşitli ağrıların tedavisinde yaygın olarak kullanılan buzu ensenize yerleştirin o ağrılara nasıl veda ediyorsunuz görün. İlaçları rafa kaldıracak olan bu yöntem oldukça can sıkıcı olabilen o ağrıların kökünü kazıyacak.

Çoğu kişi yaşadığı çeşitli ağrılar nedeniyle ilaç kullanmak zorunda kalır. Ancak ilaç kullanmayı tercih etmeyen kişiler çeşitli doğal yöntemler yardımıyla ağrıları geçirme yolları arar.

Uygulanan bu doğal yöntemler arasında olan ve geleneksel Çin tıbbında birçok rahatsızlığı tedavisinde kullanılan buz yöntemi ilaçsız tedavi yöntemleri arasında en etkili olanlardandır.

Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılan bu yöntem oldukça can sıkıcı olan ağrıların tedavisinde kullanıldığında oldukça etkili sonuçlar verdiği gözlemlenmiştir.

ENSENİZE BUZ KÜPÜ YERLEŞTİRİN

Çin tıbbında buz terapisi olarak da adlandırılan bu yöntem özellikle migren şikayeti olan kişilerde ilaçsız tedavi yöntemi olarak sıklıkla kullanılır.

Ensenize bir bez ya da tülbent ile yerleştireceğiniz buz küpünü 15-20 dakika beklettiğinizde başta çekilmez baş ağrıları olmak üzere birçok derde deva olacak.

Baş ağrısının yanında uyku kalitenizi arttırmada da etkili olacak bu yöntem sayesinde uykusuz gecelere veda etmeniz kolaylaşacak. Stresi azaltma üzerinde de etkili olan buz yöntemi birden fazla derde derman olmasıyla ilaçsız tedavi yöntemleri arasındaki ilk tercihiniz haline gelecek.

Bilgi Haberleri

  1. Piyasa değeri en yüksek olan Türk futbolcular belli oldu! Juventus’un genç yıldızı değerine değer kattı...
  2. Otomobil satışında yeni dönem: 2025'ten itibaren zorunlu olacak
  3. Asgari ücrette zam oranları 2025! Öngörülen brüt ve net maaş...
Sonraki Haber