Galatasaray aşkı bu kahvehanede zirvede! Fenerbahçeliler giremiyor...

Manisa’da yaşayan bir vatandaş tarafından açılan kahvehanenin kuralları sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçelilerin girmesinin yasak olduğu kahvehane Galatasaraylı futbolseverlerin adeta kalesi oldu.

Manisa Yuntdağ bölgesindeki Osmancalı Mahallesi’nde yaşayan Veli Turan, 1990 yılından bu yana Galatasaray sevgisiyle kurduğu kahvehanesinin kurallarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Tavandan zemine, duvarlardan camlarına, sandalye ve masalarından çay bardakları ve fincanlara kadar sarı kırmızı renkleriyle dikkati çeken kahvehane bölgede yaşayan vatandaşların Galatasaraylı adeta kalesi olarak görülüyor.

Kahvehane duvarlarını geçmişten bugüne dek Galatasaray’da forma giymiş olan futbolcuların çok sayıda fotoğraf ve posterleri ile kulüple ilgili gazetelerde çıkmış haberler süslüyor.

KAHVEHANENİN KURALLARI VAR!

Veli Turan tarafından belirlenen kurallarıyla dikkat çeken kahvehanenin aynı zamanda kuralların yazılı olduğu bir kartviziti de bulunuyor.

Söz konusu kartvizitte "müessesenin kuralları"nı başlığıyla, "Galatasaray'ı eleştirmek yasaktır, Fener formasıyla girmek yasaktır. Fener TV izlemek yasaktır. Fenerbahçe'ye övgü dolu sözler söylemek yasaktır. Fenerbahçe maçlarını izlemek, haber ve dizi izlemek yasaktır." ifadeleri ile toplamda 6 madde de kahvehanenin yasaklarını sıralanıyor.

*
Sonraki Haber