Gördükleri de duydukları da aynı! Bu i̇kizlerin dünyada eşi benzeri yok...

Halk arasında ikiz kardeşlerin birbirlerinin yaşadıkları acıyı da sevinci de hissedebildiğine dair bir inanış vardır. Bu kimileri için sadece bir hurafe olsa o kardeşleri gören inanamıyor. İşte, sadece acı ya da sevinci hissetmekle kalmayıp birbirinin gördüklerini de gören ikiz kardeşler...

Halk arasında tartışılsa da herhangi bir sonuca varılmayan konuların başında ikiz kardeşlerin birbirinin duygularını hissedip hissedemediğidir.

Her ne kadar çoğu kişi için bu durum bir efsane olsa da konu Krista ve Tatiana Hogan kardeşlere geldiğinde küçük dilinizi yutmamak elde değil.

2006 yılında Kanada’nın Vancouver kentinde dünyaya gelen Krista ve Tatiana kardeşler yapışık olarak yaşamlarını sürdürüyorlar. Bu ikiz kız kardeşleri diğer bildiğinizden ikizlerden ayıran durum ise aynı kafatası ve beyni paylaşıyor olmaları.

DÜNYADA OLDUKÇA NADİR GÖRÜLÜYOR

Kanadalı yapışık ikizler Krista ve Tatiana oldukça nadir görülen bir özelliğe sahipler. Bu kız kardeşlerin şimdilerde 17 yaşında olmaları ve düşüncelerini birbirleriyle paylaşabilmeleri onları oldukça özel kılıyor.

Krista ve Tatiana'nın ayrıca birbirlerinin gözleriyle görebildikleri, birbirlerinin vücut parçalarını kontrol edebildikleri ve birbirlerinin ne hissettiğini hissedebildikleri söyleniyor.

Bunu başarabilmelerinin sebebi ise, beyin saplarının birbirine bağlı olmasından kaynaklanıyor. Yapışık ikizlerin birbirinden ayrılması ise ölümcül olabileceğinden uzun ve dolu bir hayat geçirebilmeleri adında aileleri tarafından da ayrılmaları söz konusu değil.

Bilgi Haberleri

  1. Patlıcanı kızarttıktan sonra bu yöntemi uygulayın, fazla yağı anında kayboluyor...
  2. Zeka Testi: Resimdeki hatayı 8 saniyede bulan çıkmadı!
  3. ALES/3 sınavı ne zaman? ALES/3 sınav giriş yerleri belli oldu mu?
Sonraki Haber