Halk Ekmek satışlarında yeni dönem! Artık o şekilde yapılacak...

Milyonlarca vatandaş maliyeti market, bakkal ve fırınlara oranla uygun olması sebebiyle halk ekmeğini tercih ediyor. Satışı sadece nakit olarak yapılan Halk Ekmek’inde yeni bir döneme girildi. Ekmek satışları artık o şekilde olacak...

Büyükşehir belediyeleri tarafından uygulanan ve vatandaşların market, bakkal ve fırınlara nazaran maliyeti daha düşük olarak ekmek alma imkanı sunan Halk Ekmek noktalarında yeni dönem başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek noktaları için ödeme yönteminde yeniliğe gitti. Nakit ödemeye alternatif olacak bu yöntem ile nakit olmadan alışveriş yapabileceksiniz.

Kredi kartı dönemi...

Şehir genelinde 69 noktada hizmet veren Halk Ekmek büfelerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından nakit ödemeye alternatif olacak kredi kartı ödemesi seçeneğini de hayata geçirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca çıkarılan tebliğin Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından eski nesil ödeme kaydedici cihazların, yeni nesil ödeme kaydedici cihazlar ile değiştirilmesi zorunluluğu kapsamında kredi kartı ile satışların başladığını duyuruldu.

Bilgi Haberleri

  1. Piyasa değeri en yüksek olan Türk futbolcular belli oldu! Juventus’un genç yıldızı değerine değer kattı...
  2. Otomobil satışında yeni dönem: 2025'ten itibaren zorunlu olacak
  3. Asgari ücrette zam oranları 2025! Öngörülen brüt ve net maaş...
Sonraki Haber