Hatay, Adana ve Konya'da deprem mi oldu? Kaç şiddetinde oldu? İşte son depremler...

Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan şiddetli depremlerin ardından, Hatay ve çevre illerde hissedilen şiddetli sarsıntı vatandaşları korkuttu. 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde toplam 40 binden fazla vatandaş hayatını kaybetmişti. Peki 20 Şubat günü Hatay'da deprem mi oldu?

20 Şubat 2023 Pazartesi gününde ülke genelinde birçok farklı ilde yaşayan vatandaşlar "Deprem mi oldu?" sorusunu sık sık sorgulanıyor. Geçtiğimiz 6 Şubat'ta Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Mersin gibi birçok ilde hissedilen deprem vatandaşları endişelendirmişti. Hem deprem bölgesinde hem de farklı bölgelerde yaşayan ve sallantılar olduğunu hisseden vatandaşlar AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından her gün yayınlanan deprem bilgileri ve saatlerini sorguluyor. Peki 20 Şubat'ta nerede deprem oldu?

Hatay'da deprem mi oldu?

Meydana gelen depremler AFAD ve Kandilli tarafından her gün paylaşılıyor. Son olarak saat 20:04'te Hatay'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Adana, Konya ve Antalya gibi pek çok ilde hissedildi.

İşte Kandilli Rasathanesi'nin 20 Şubat 2023 deprem verileri:

20 Şubat 2023 AFAD deprem verileri:

Bilgi Haberleri

  1. Kemikleri güçlendiren yöntemler! Bunları yapan zımba gibi oluyor...
  2. Zeka testi: IQ'su 150'den yüksekler ölü kişiyi hemen anlıyor
Sonraki Haber