İbn-i Sina öneriyor, duyan aktara koşuyor! Bir tutamı migren ağrısını anında kesiyor...

Hemen herkesin şikayetçi olduğu sağlık sorunlarının başında migren ilk sırada yer alır. Çeşitli ilaçlarla tedavi edilmeye çalışılan migren için çözüm meğer doğadaymış. Bir tutamı migreni migren ağrısından eser bırakmıyor...

Çoğu kişinin yaşadığı sağlık sorunları arasında migren belki de en sık yaşanan ve oldukça can sıkıcı olan durumların başında yer alır.

Özellikle de çekilmez bir hal aldığında çeşitli ilaçlarla giderilmeye çalışılan migren için çeşitli doğal yöntemlerle de giderilebiliyormuş.

Duyanın aktar yolunu tuttuğu bu yöntem sayesinde bir tutamı ile çekilmez migren ağrılarını anında geçirebileceksiniz.

İLAÇLARI ÇÖPE ATTIRAN YÖNTEM

Doğada bulunan birçok bitki çeşitli sağlık sorunlarının tedavisinde kullanılarak etkili sonuçlar alınmasını da sağlar. Bu bitkiler arasında yer alan ve migren tedavinse oldukça etkili olan karabaş otu bir tutamıyla ağrı kesici ilaçları rafa kaldırıyor.

Akdeniz ikliminde yetişen ve İbn-i Sina’nin “beyin süpürgesi” olarak adlandırdığı karabaş otundan elde edilen yağ, baş ağrısı ve migren ataklarını hafifletmekte oldukça etkilidir.

Migren ağrılarınız sırasında, şakaklara veya enseye masaj yaparak uygulayacığınz karabaş otu yağı ilaca gerek kalmadan ağrılarınızın dinmesine yardımcı olacak.

Bilgi Haberleri

  1. Asgari ücrette zam oranları 2025! Öngörülen brüt ve net maaş...
  2. Patlıcanı kızarttıktan sonra bu yöntemi uygulayın, fazla yağı anında kayboluyor...
  3. Zeka Testi: Resimdeki hatayı 8 saniyede bulan çıkmadı!
Sonraki Haber