İYİ Parti Millet İttifakı'ndan ayrıldı mı? Meral Akşener'den açıklama geldi: 'Milletin iradesini yansıtmıyor'

Bugün gerçekleşen İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklama yapması bekleniyordu. Akşener ittifaktan ayrılma konusunda açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Genel Merkez'de toplanmasının ardından Akşener'den açıklama geldi. Toplantı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önemli açıklamalarda bulundu ve 'Milletin iradesini yansıtmıyor' dedi. Peki İYİ Parti Millet İttifakı'ndan ayrıldı mı?

İYİ Parti Millet İttifakı'ndan ayrıldı mı?

Altılı Masa'nın 5.5 saat süren toplantısının sonrası gerçekleşen konuşmada "28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz" ifadesi kullanılmıştı.

Altı partinin Genel Başkanları'nın imzasıyla da ortak bildiri yayınlanmış ve ardından 6 Mart Pazartesi günü nihai açıklama yapılması duyurulmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu Altılı Masa toplantısı sonrası partisinin milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleriyle görüşme sağladı.

Akşener Millet İttifakı'ndan ayrıldıklarını açıkladı!

Akşener görüşme sonrası yaptığı açıklamada "Altılı Masa artık millet iradesini yansıtmıyor." diyerek İYİ Parti olarak Millet İttifakı'ndan ayrıldıklarını duyurdu.

Bilgi Haberleri

  1. Pasaport renklerinin anlamları: Türkiye pasaportunun bordo olmasının sebebi bakın neymiş...
  2. Acun Ilıcalı’dan Survivor açıklaması! Yeni sezonu Domnik’te değil Çanakkale’de...
Sonraki Haber