Kim Milyoner Olmak İster Simay Atlı kimdir, öldü mü? Simay Atlı kaç yaşında ve nereliydi?

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde 43 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Yaşanan felakette hayatını kaybeden isimlerden biri de Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Simay Atlı oldu. Peki Simay Atlı kimdir, aslen nereliydi?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışan Simay Atlı'dan acı haber geldi. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde ATV'de ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Simay Atlı'nın da hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki Simay Atlı kimdir?

Simay Atlı kimdir?

21 yaşında olan Simay Atlı Kahramanmaraş'ta çöken Penta Park'ta oturmaktaydı. Atlı, Kim Milyonler Olmak İster yarışmasına yaklaşık 1 ay önce katılıp yarışmıştı. Atlı 21 yaşında ve psikoloji okumaktaydı. Yarışmaya ablasıyla beraber katılan genç isim, depremde hayatını kaybeden isimlerden oldu.

Atlı, yarışmaya 2 bin TL ile veda etmişti. Genç ismin ve annesinin çöken binada yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Yarışmada verdiği cevaplarla izleyicilerin yüzünü güldüren Simay Atlı sempatik halleriyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Genç ismin Kahramanmaraşlı olduğu bilinirken, İstanbul Beşiktaş'ta ablasıyla beraber oturduğu öğrenilmişti.

Bilgi Haberleri

  1. Survivor’ın Evrim’i paylaştı sosyal medya ayağa kalktı! “Bu kadarı da ayıp...”
  2. Parmak incelten egzersiz: Kalın parmaklar kalem gibi olacak...
Sonraki Haber