KPSS DHBT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç tarihi belli oldu mu?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavının yapılmasının ardından gözler sonuç tarihine çevrildi. Peki, KPSS DHBT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavı 22 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplamda 142 bin 482 adayın başvurduğu 2024-KPSS DHBT, 30 ildeki 35 sınav merkezinde, 330 bina ve 5 bin 527 salonda gerçekleştirildi.

Sınavın gerçekleştirilmesinin ardından gözler sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrildi. Sınava giren adaylar sonuç tarihi hakkında araştırmaları hızla devam ediyor.

Peki, KPSS DHBT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu mu? İşte, merak edilen detaylar...

KPSS DHBT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takvimiyle DHBT sonuç tarihleri adaylar ile paylaşıldı. Takvime göre, DHBT sonuçları ekim ayında ilan edilecek. Adaylar, DHBT sonuçlarını 16 Ekim 2024 tarihi itibariyle görüntüleyebilecek.

Bilgi Haberleri

  1. Günde 1 kez yiyin, magnezyumu fulleyin...
  2. BMW logosu ne anlam ifade ediyor? İşte BMW logosunun hikayesi...
Sonraki Haber