Mutfağınızda ki o ürünü çöp yerine klozete atın, kötü koku sorununu anında çözün…

Ev temizliği sırasında en çok vakit geçirilen alanların başında banyolar gelir. Özellikle de klozet temizliği en çok dikkat edilen noktadır. Her ne kadar sıklıkla temizleniyor olsa da gelen kötü koku bir türlü bertaraf edilemiyorsa mutfağınızda bulunan o ürün imdadınıza yetişecek. İşte, kötü kokuyu silip atan o ürün…

Ev temizliği sırasında en çok kimyasal ürünün kullanıldığı alan şüphesiz banyodur. Herkesin hijyenik olmasını en çok istediği noktaların başında gelir.

Özellikle de birçok kimyasal ürünün kullanılmasına rağmen kokunun bir türlü giderilmediği alan olan klozet oldukça can sıkıcı olabiliyor.

Türlü yöntemler denenmesine karşın kokunun bir türlü bertaraf edilemediği klozet temizliğinde uygulayabileceğiniz doğal yöntemler arasında yer alan bu yöntem klozetteki kokuyu adeta silip atıyor.

Çöpe değil klozete atın…

Yaz, kış her mevsimde ülkemizde severek tüketilen içeceklerin başında yer alan çay temizlik alanında oldukça etkili sonuçlar sağlıyormuş.

Klozet temizliğinde oldukça etkili olacak çay yöntemi kullanılan çayı çöp yerine klozete attığınız zaman ne kötü koku kalıyor ne bir şey.

Klasik siyah çaydan kalan çay atıklarını gece boyunca bir klozete döktüğünüzde hem lekelerin çok iyi çıktığını görecek hem de kokuyu hapsederek klozet temizliğini en iyi şekilde yapmanıza yardımcı olacak.

Bilgi Haberleri

  1. İran’dan Yahya Sinwar açıklaması: Gençler ve çocuklar için bir model olacak
  2. Kayseri'de ters yönde giden sürücüye ceza kesildi
  3. Düzce'de sokakta zehir tacirliği yapanlara operasyon
Sonraki Haber