Nusret’ten aşağı kalmadı: CZN Burak servis ücretiyle ağızları açık bıraktı! "Bu nasıl ücret..."

Hesap tutarlarıyla sıkça gündeme gelen Nusret Gökçe’nin ardından bu kez CZN Burak’ta servis ücretiyle medyanın gündemine düştü. Adisyonda yer alan servis ücreti görenleri şaşkına çevirdi.

Yemek videolarıyla sosyal medyada ünlenmeyi başaran isimler arasında yer alan ve “CZN Burak” olarak tanınan fenomen Burak Özdemir restoranına gelen müşterilerinin adisyon paylaşmasının ardından gündeme bomba gibi düştü.

Uçuk adisyon tutarlarıyla nam salmış Nusret Gökçe’nin ardından CZN Burak’ta adisyonda müşteriye yansıtılan servis ücretiyle görenleri şaşkına çevirmeyi başardı.

Sosyal medyada paylaşılan adisyon görüntüsü kısa süre içinde çeşitli tepkilere neden olurken medyada geniş bir yankı uyandırdı.

BU NASIL SERVİS ÜCRETİ

CZN Burak’ın restoranına giderek yemek yiyen müşteri hesap ödemek istediği sırada gelen adisyon ile şaşkına uğradı.

Suyun 160 TL olmasının yanında servis ücreti olarak 699 TL’lik bir fiyat yansıtılması sonrasında müşteri adisyonun fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşılan adisyonun ardından çeşitli eleştirilerin odağı aline gelen Burak Özdemir, Nusret Gökçe’nin yayınlanan uçuk adisyonlarından aşağı kalmadığı şeklinde yorumlandı.

Bilgi Haberleri

  1. Piyasa değeri en yüksek olan Türk futbolcular belli oldu! Juventus’un genç yıldızı değerine değer kattı...
  2. Otomobil satışında yeni dönem: 2025'ten itibaren zorunlu olacak
  3. Asgari ücrette zam oranları 2025! Öngörülen brüt ve net maaş...
Sonraki Haber