Oda orijinal değilmiş! Yeni dizi Leyla bakın hangi diziden uyarlanmış...

Yeni sezona sağlam bir başlangıç yapan diziler arasında yer alan yeni dizi Leyla o yabancı dizinin uyarlaması çıktı. Hikayesi orijinal sanılan dizinin uyarlandığı yapım büyük bir yankı uyandırdı.

NOW TV ekranlarında yeni başlayan ve seyircilerden tam not almayı başaran diziler arasında yer alan Alperen Duymaz ve Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi ilk bölümleriyle derin bir iz bırakmayı başarmıştı.

Yeni yayın dönemine oldukça başarılı bir giriş yapmasına karşın dizi karakterleri arasında olan yaş farkıyla gündeme gelmişti.

Özellikle Yiğit Kiracı ve Alperen Duymaz’ın hayat verdiği karakterlerin baba- oğul çıkması sosyal medya gündem olan konuların başında yer almıştı.

HİKAYESİ UYARLAMA ÇIKTI!

Oyuncular arasındaki yaş farkına dikkat edilmemesinin yanı sıra hikayesinin orijinal olmaması seyircileri şaşkına çevirdi.

Başarılı senaryosuyla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Leyla meğer Brezilya’da yayınlanan ve Latin Amerika’da izlenme rekorları kıran “Avenida Brazil” adlı dizinin uyarlaması çıktı.

Birçok seyirci tarafından bilinmeyen ancak dizinin ilk duyusunda uyarlama olduğu paylaşılan Leyla’nın ilerleyen bölümleri heyecanla beklenmeye devam ediyor.

Bilgi Haberleri

  1. Trabzonspor VAR kayıtlarına tepki gösterdi
  2. Razvan Lucescu'dan Galatasaray açıklaması
Sonraki Haber