Öğretmen il içi atama sonuçları 2024: İl içi tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Öğretmenlerin İl içi tayin sonuçları için heyecanlı bekleyiş tüm hızıyla devam ediyor. Binlerce adayın başvuru yaptığı il içi atama sonuçları için gözler MEBBİS’e çevrildi. Peki, 2024 öğretmen il içi atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar…

Öğretmenler tarafından yapılan il içi yer değiştirme başvuru süresinin sona ermesinin ardından bu kez sözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca 2024 yılına ilişkin olan öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme duyurusu yayınlanmış ve başvurular alınmıştı.

Başvurularını gerçekleştiren öğretmenler için heyecanlı bekleyiş sürerken sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkındaki araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki il içi atama sonuçları açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar…

İl içi atama sonuçları nereden ve zaman açıklanacak?

İl içi atamaları 22 Mayıs 2024 tarihinde valilikler tarafından gerçekleştirilecek. MEB il içi öğretmen yer değiştirme kılavuzuna göre adaylarda 30 Eylül 2024 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az üç yıllık çalışma süresini tamamlamış olma şartı aranacak.

MEB öğretmen il içi ve iller arası atama sonuçları MEBBİS üzerinden öğrenilecek.

Bilgi Haberleri

  1. Kış kapıya dayandı, aktarlar dolup taştı! İşte en çok satılan bitki; hastalık bırakmıyor
  2. 18 Ekim 2024 cuma namazı saat kaçta? İstanbul, İzmir, Ankara ezan vakitleri
  3. Para mı, sağlık mı? Rüyada altın görmek bakın ne anlama geliyor
Sonraki Haber