Suya 2 kaşık ekleyip, sabah aç karna tüketin karnınız nasıl dümdüz oluyor görün…

Çoğu kişinin kurtulmaya çalıştığı bölgesel yağlar arasında göbek yağları başta yer alır. Göbek yağlarını eritmek için birçok yöntem bulunur. Aç karna suya katacağınız o baharat 15 günde karnınızı dümdüz yapıyor. İşte, karnınızı dümdüz yapacak o yöntem…

Fazla kilolarından şikayetçi olmayan ve vermek istemeyen kimse yoktur. Ancak herkes sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi arzular. Özellikle de karın bölgesinde oluşan yağlardan kurtulmak için birçok yöntem uygulansa da çoğu yöntem yağlanmanın önüne geçemiyor.

Sağlıklı şekilde kilo vermenin sırrı ise doğru beslenerek bağırsak sağlığını düzenleyerek sindirim sistemini harekete geçirmekten geçiyor.

Her ne kadar çeşitli yöntemlerde bunu sağlamaya çalışıyor ve göbek yağlarınızdan kurtulmaya çalışıyor olsanız da en inatçı yağlar arasında olan göbek yağları çoğu zaman ne yazık ki gitmiyor.

Tam bu noktada uygulayacağınız bu yöntem suya katacağınız o baharatla 15 günde göbek yağlarına veda etmenizi sağlıyor.

Suya 2 kaşık ekleyin gerisini ona bırakın…

İnatçı göbek yağlarından kurtulmak için aç karna içeceğiniz kimyon suyu sindirim sisteminizi düzenleyerek göbek yağlarınızdan temelli kurtaracak.

Suyun içerisine katacağınız kimyon tohumu, sindirim sistemini düzenlemede ve metabolizmayı hızlandırmada olumlu etkiler sunarak dümdüz bir göbeğe sahip olmanızda etkili oluyor.

Hızlanan metabolizmayla kilo kaybına ve zayıflamaya yardımcı oluyor. Kimyon tohumları aynı zamanda sindirim enzimleri üzerinde de uyarıcı etki eder ve şişkinliği azaltıcı etkiler sunuyor.

Bunun için 2 yemek kaşığı kimyon tohumlarını suya koyun ve bir gece boyunca bekletin. Tohumlar şişip suya sarımtrak bir renk verecektir. Bu suyu da her sabah aç karna düzenli olarak tükettiğinizde 15 günde karnınız dümdüz olacak.

Bilgi Haberleri

  1. Kış kapıya dayandı, aktarlar dolup taştı! İşte en çok satılan bitki; hastalık bırakmıyor
  2. 18 Ekim 2024 cuma namazı saat kaçta? İstanbul, İzmir, Ankara ezan vakitleri
  3. Para mı, sağlık mı? Rüyada altın görmek bakın ne anlama geliyor
Sonraki Haber