Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı, her şey ortaya çıktı! Tek tırnaklı eti katmışlar...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesi birçok yemek firmasını da ele verdi. İşte, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesi...

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın geçtiğimiz günlerde yayınladığı sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesi birçok firmanın düzenbazlığını ortaya çıkardı.

Bakanlığın denetimlerde bulduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun’unun 31’inci maddesinin 6’ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmasının ardından liste bakanlığın resmi internet sitesinden erişime açıldı.

Yayınlanan listeyle birlikte, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş 56 farklı ürün tespit edildi.

SAĞLIĞIMIZLA OYNAMIŞLAR!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, birçok firma tarafından yapılan taklit-tağşiş ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar yayınladı.

Kamuoyunun erişimine açılan listeyle birlikte, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş 56 farklı ürün tespit edilerek taklit-tağşiş yapıldığı kesinleşmiş 463 farklı ürün yayınlandı.

Söz konusu olan liste "güvenilirgida.tarimorman.gov.tr" adresinde vatandaşların erişimine sunuldu.

Bilgi Haberleri

  1. Döneri kim buldu: Alman mı, Türk mü? Döner hangi ülkeye aittir?
  2. Kalorifer peteklerinin üzerine defne yaprağı koymak bakın ne işe yarıyor
Sonraki Haber