Türkiye’nin o şehri dünyanın en iyileri listesine girdi! Turistlerin uğrak noktası tescillendi...

Dünyaca ünlü seyahat dergisi National Geographic, "Best of the World 2025 Readers' Choice" (Dünyanın En İyileri 2025: Okuyucu Seçimleri) seçkisinde finale kalan şehirler belli oldu. Türkiye’nin gözde tatil noktalarından olan o şehirde dünyanın en iyileri finalisti olmayı başardı.

Dünya genelinde en çok okunan dergiler arasına giren National Geographic tarfından her yıl yapılan "Best of the World 2025 Readers' Choice" (Dünyanın En İyileri 2025: Okuyucu Seçimleri) seçkisinde bu yıl finale kalan şehirler belli oldu.

Söz konusu finalistler arasına bu kez Türkiye’nin en çok seyahat edilen ve en gözde tatil destinasyonlarından biri olan o şehir finalist olarak dikkatleri çekmeyi başardı.

Dünyanın dört bir yanından adeta turist akınına uğrayan o şehir dünyanın en iyileri listesinde finale kalmasıyla Türkiye’nin tatil rotaları arasında olmasıyla taktir topladı.

AKDENİZİN EN HAVALISI...

National Geographic Travel’ın 46,5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından finalistler açıklanırken Bodrum, muazzam atmosferi ve Akdeniz’in en havalı lokasyonlarından biri haline geldiği vurgulandı.

Dünyaca ünlü olan dergide, Bodrum’un şık modernliği ve zengin imkanlarıyla hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyen ziyaretçilere mükemmel fırsatlar tanıdığına işaret edildi.

2025 Dünyanın En İyileri listesinde bulunan Bodrum, finale kalmaya hak kazanan diğer lokasyonlarla birlikte Instagram üzerinden oylamaya sunuldu. Oylamada bulunan diğer finalist şehirler arasında Ho Chi Minh City (Vietnam), New Orleans (ABD), Cusco (Peru) ve Sarajevo (Bosna-Hersek) bulunuyor.

Bilgi Haberleri

  1. Türkiye’nin en belalı şehirleri: Bakın ilk sırada neresi var
  2. MasterChef Ayşe reklam yüzü oldu! O kareleri sosyal medyayı salladı...
  3. Beşiktaş’ın kartal simgesi bakın nereden geliyor
Sonraki Haber