UEFA Şampiyonlar Ligi: Barcelona - Bayern Münih maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Haftasında İspanya ekibi Barcelona, Alman devi Bayern Münih’i ağırlıyor. Dev maça saatler kala, hangi kanalda yayınlanacağı ve şifresiz olup olmadığı merak ediliyor. İşte tüm detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dev karşılaşma futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. İspanya devi Barcelona, güçlü rakibi Bayern Münih’i Camp Nou’da ağırlamaya hazırlanıyor.

La Liga’da liderlik koltuğunda oturan Barcelona, Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçında Young Boys’u tam 5 golle geçerek iddiasını ortaya koymuştu.

Öte yandan, Bayern Münih ise Şampiyonlar Ligi son maçında Aston Villa'ya 1-0 mağlup oldu. Alman ekibi bu mağlubiyeti unutturmak ve tekrar yükselişe geçmek için bu kritik karşılaşmayı kazanmayı hedefliyor.

Futbolseverler, bu dev maçın detaylarını merak ediyor. Peki, Barcelona - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek? Maça dair tüm ayrıntılar haberimizde...

BARCELONA - BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Barcelona – Bayern Münih maçı bu akşam saat 22.00’de başlayacak. Mücadele, TRT Tabii Spor ekranlarından canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.

Bilgi Haberleri

  1. Şehirlerin eski isimleri ortaya çıktı! Bakın memleketinizin Osmanlı’daki ismi neymiş...
  2. Valizler hazırlansın! 26-27-28-29 Ekim hava böyle olacak
  3. Çift taraflı camı bu yöntemle temizleyin, arada biriken buhardan kurtulun...
Sonraki Haber