YARDIM MAÇI! Galatasaray ve Roma depremzedeler için hazırlık maçı yapacak..

Galatasaray, İtalya ekibi Roma ile geliri depremzedelere bağışlanacak bir hazırlık maçı yapacak. İşte detaylar..

Ara transfer döneminde transferlerine devam eden Galatasaray Roma'da forma giyen İtalyan oyuncu Nicolo Zaniolo'yu transfer etti.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo transferini KAP'a bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel Futbolcu Nicolo Zaniolo ve kulübü A.S.Roma S.r.l.ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte, 15.000.000 EUR kesin transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir. Futbolcu ile 2022-2023 sezonundan başlayarak 4.5 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, Futbolcumuza 2022-2023 sezonu için net 900.000 EUR, diğer sezonlar için net 2.750.000 EUR sezonluk maaş ödenecektir. Ayrıca A.S. Roma S.r.l. ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır."

Sözleşme detaylarının yer aldığı açıklamada yer alan bilgiye göre Galatasaray ve Roma 2023 yılı içerisinde tüm gelirleri afet bölgesine aktarılmak üzere bir hazırlık maçı yapılması konusunda anlaştı.

Depremzedeler için sahaya çıkacaklar

Galatasaray ve Roma gelirleri depremzedelere bağışlanacak bir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Maçın 2023 yılı içerisinde yapılacağı açıklandı. Maçın net tarihi henüz belli olmadı..

Bilgi Haberleri

  1. Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası'nda 12 madalya
  2. Ticaret Bakanlığı'ndan CHP'li Volkan Demir'e yanıt
Sonraki Haber