Yaşayan Nostradamus’tan korkutan kehanet! "Kontrolden çıkacak..."

Yaşayan Nostradamus olarak adlandırılan Athos Salome kahanetleri ile korkutmayı başarıyor. Pandemiyi bilmesiyle gündemde büyük yankı uyandırmayı başaran yaşayan Nostradamus son kehanetleriyle şaşırttı.

Brezilyalı bir parapsikolog olan 37 yaşındaki Athos Salome tahminleri ile günümüzün yaşayan Nostradamus’u olarak anılıyor.

Salome, koronavirüs salgını, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü ve Dünya'ya doğru yol alan asteroitleri önceden tahmin etmesi nedeniyle öngörüleri ve tahminlerinin doğruluğu nedeniyle tıpkı eski dönemlerde yaşayan Nostradamus, Baba Vanga gibi medyum olarak anılıyor.

Yaşayan Nostradamus olarak anılan Salome yapay zeka ile ilgili olarak yaptığı tahmin ile tüyler ürpertmeyi başardı.

“KONTROLDEN ÇIKACAK...”

Birçok sektöre dahil olmaya başlayan yapay zekanın bazı bilim insanları bu teknolojinin kontrolden çıkabileceği uyarısında bulundu.

Bu uyarıların ardından ise Yaşayan Nostradamus, yapay zekanın 'insan kontrolünün ötesine' doğru ilerleyeceği uyarısında bulunarak, önümüzdeki birkaç ay içinde doğal afetlerin artacağını iddia etti.

Salomé ' yapay zeka hakkkında ki öngörüsünü, ”Yapay zeka son birkaç yılda önemli ilerleme kaydetti ve toplumun çeşitli alanlarını yeniden tanımlama tehdidinde bulunuyor. Eğer hiçbir şey yapılmazsa, yapay zeka kontrolden çıkacak bir aşamaya ilerleyecek.

Bu, insan kontrolünün ve yönetiminin ötesinde olan şeyleri, onların anlayışının ötesinde şekillerde yapacak” ifadeleriyle dile getirdi.

DOĞAL AFETLERDE ARTACAK

Salomé yapay zeka tahminin yanı sıra önümüzdeki birkaç ayda doğal afetlerin artacağı konusundaki tahminleriyle de endişelendirdi.

Tayfun, kasırga, orman yangını ve volkanik faaliyet gibi doğal afetler 2024 yılında artış göstermişti. Salomé bu doğal olayların, Filipinler, Vietnam ve Çin'in bazı bölgelerini etkileyen tayfunların şiddetinin artacağını söyledi.

Myanmar'da Yagi Tayfunu'nun ardından yaşanan şiddetli sel felaketi 230 binden fazla insanın evlerini terk etmek zorunda kalmasına yol açtı. Salomé ayrıca beşinci kategorideki kasırga ve siklonların daha sık görüleceğini, bunun ABD'deki Meksika Körfezi ve Florida'yı etkileyeceğini ileri sürdü.

Bilgi Haberleri

  1. Asfiksi nedir? Narin'in adli tıp raporunda "asfiksi" tespiti...
Sonraki Haber