Trump'ın özel temsilcisi açıkladı: Trump ve Putin bu hafta görüşebilir

ABD Başkanı Donald Trump'ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff, Trump ile Rus lider Vladimir Putin'in bu hafta görüşebileceğini açıkladı..

ABD Başkanı Donald Trump'ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Witkoff, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bu hafta konuşmasını beklediğini aktardı.

"RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI'NI SONLANDIRMADA İLERLEME UMUYORUM"

ABD'li müzakere heyetinin bu hafta Ukrayna ve Rusya taraflarıyla görüşmeler gerçekleştireceğini kaydeden Witkoff, “Rusya-Ukrayna Savaşı’nı sonlandırmada gerçek bir ilerleme göreceğimizi umuyorum” dedi.

TRUMP ISRARCI

Putin'in Trump'ın felsefesini kabul ettiğini söyleyen Witkoff, Trump'ın savaşın sonlanması konusunda ısrarcı olduğunu bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Dünya Haberleri

  1. İran: Herhangi bir saldırganlık eyleminin ciddi sonuçları olur
  2. Trump, Kennedy suikastına dair 80 bin sayfa belgenin açıklanacağını söyledi
  3. Husi liderden ABD'ye tehdit: Daha ağır ve rahatsız edici misilleme uygulayacağız
Sonraki Haber