Kabin memuru ile tartışan Dilan Çıtak'a soruşturma

THY tarafından kara listeye alınan Dilan Çıtak Dörter hakkında, yapılan şikayet üzerine Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açıldı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Dilan Çıtak Dörter, geçtiğimiz günlerde bindiği uçakta kabin memuru ile tartıştı.

THY'nin Bodrum-İstanbul tarifeli seferini yapan uçağında Dilan Çıtak'a, miyavlayan kedisini pusetten çıkarıp kucağına almasının ardından uyarı yapıldı.

Bu uyarıdan sonra ortalığı birbirine katan Çıtak için şikayette bulunuldu.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Dilan Çıtak Dörter'e, şikayet üzerine Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açıldı.

Dörter hakkındaki soruşturmanın "hakaret", "tehdit" ve "basit yaralama" suçlarından yürütüldüğü öğrenildi.

POLİSLE DE TARTIŞTI

THY kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak’tan şikayetçi oldu.

Dilan Çıtak, uçaktan indikten sonra şikayet işlemleri için kendisini havaalanındaki karakola davet eden polis memuruna hakaret ederek "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum. Bak seni yerler. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Ne olacağını sanıyorsun delikanlı" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Dilan Çıtak Dörter, 17 Eylül'de THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta kabin memuru tarafından evcil hayvanını kural gereği pusetten çıkarmaması gerektiği konusunda uyarılmış, Dörter'in tartıştığı görevliye fiziksel şiddet uyguladığı öne sürülmüştü.

Pilotun durumu bildirmesi üzerine uçağın İstanbul Havalimanı'na inişi sonrası Dörter, polis eşliğinde uçaktan indirilmişti.

Kabin memuru, havalimanı polis merkezine götürülen Dörter'den şikayetçi olmuş, Dörter ise ifadesi alınarak serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Gündem Haberleri

  1. Cem Garipoğlu'nun mezarının etrafı bariyerlerle kapatıldı
  2. ABD'yi vuran Helene Kasırgası'nda can kaybı 166’ya yükseldi
Sonraki Haber