Kahramanmaraş'ta depremin 50'nci günü! Son hali havadan görüntülendi

Yıkıcı depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta depremlerin izleri havadan görüntülendi. Kaydedilen görüntülerde vatandaşların bir yandan hayatını devam ettirdiği görüldü.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 50 gün geçti. 

Yıkıcı depremlerin ardından 50 binden fazla vatandaş hayatını kaybetti.

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma ve hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Geniş önlemler alındı 

Yıkım çalışmalarında görevlendirilen ekipler, iş makineleri ile depremlerde ağır hasar gören ve tehlike arz eden binaları kontrollü şekilde yıkarken, yıkım çalışmalarının olduğu bölgelerde ise polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alıyor.

Kentte hayat devam ediyor 

Drone ile kayda alınan görüntülerde, Kahramanmaraş'ın kent meydanında bir yandan yıkımların devam ettiği, bir yandan da hayatın devam ettiği görülüyor.

Depremin hemen ardından şehirden ayrılan vatandaşların şehre dönmesi ile bazı bulvarlarda trafik yoğunluğu da yaşanıyor.

O anlar havadan görüntülendi 

Şehrin hareketliliği ve enkaz kaldırma işlemleri ise drone ile görüntülendi.