Kraliçe Elizabeth liderler için resepsiyon düzenledi
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İngiltere'de bulunan liderler için resepsiyon verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'ya geldi.
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İngiltere'de bulunan liderler için resepsiyon düzenledi.
Kraliçe Elizabeth liderler için resepsiyon düzenledi
AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tarafından NATO'nun 70'inci yılı dolayısıyla heyetler onuruna verdiği resepsiyona katıldı. Resepsiyona katılan liderler aile fotoğrafı çektirdi.

CUMHURBAŞKANI RESEPSİYONA EŞİYLE BERABER KATILDI
Erdoğan, Buckingham Sarayı'nda verilen resepsiyona eşi Emine Erdoğan ile beraber katıldı.
BORİS VE MERKEL İLE SOHBET ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonda Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile sohbet etti.
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol