Manisa'da yere serilen bayrak tepki çekti

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında dolaştırılması planlanan yüzlerce metre uzunluğundaki Türk bayrağının cadde boyunca yere serilmesi üzerine adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Manisada yere serilen bayrak tepki çekti
Giriş: 28.10.2020 - 08:15 Güncelleme:
DHA

Türkiye genelinde pandemi önlemleri kapsamında Cumhuriyetin ilanının 97'nci yılı kutlamaları için hazırlıklar yapılırken, Manisa'nın Aleşehir ilçesinde bayrak krizi yaşandı.

Bayram kutlamaları kapsamında dolaştırılması planlanan ve bin metre uzunluğunda olduğu belirtilen, üzerinde Atatürk'ün posterlerinin de bulunduğu Türk bayrağının İstiklal Caddesi boyunca yere serilmesi büyük tepkiye neden oldu.

Cadde üzerinden seyreden bazı araçların üzerinden geçtiği bayrak, bir süre sonra toplatıldı.

Manisa'da yere serilen bayrak tepki çekti

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında yer alan görüntülere vatandaşlardan tepki içerikli yorumlar yapıldı.

Olayda kusuru bulunan kişilerin tespit edilmesi amacıyla adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Manisa'da yere serilen bayrak tepki çekti

Manisa'da yere serilen bayrak tepki çekti

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2025 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.