MASAK stokçular için inceleme başlattı

MASAK, temel ihtiyaç maddeleri ve bazı tıbbi ekipmanlarla ilgili olarak haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar hakkında inceleme başlattı.

MASAK stokçular için inceleme başlattı
Giriş:
AA

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı tarafından koronavirüs fırsatçılarına inceleme başlattıldığı açıklandı.

HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDEN FİRMALARA İNCELEME

MASAK'dan yapılan yazılı açıklamada, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 231/c maddesi uyarınca, koronavirüs gerekçe gösterilerek bazı gıdalar, temel ihtiyaç maddeleri, hijyen ürünleri ve bazı tıbbi ekipmanlarla ilgili olarak haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapmak suretiyle haksız kazanç elde eden firmalar hakkında başkanlık tarafından re'sen inceleme başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, ülkenin ekonomik güvenliğine yönelik her türlü tehdide karşı kararlılıkla mücadele edileceği vurgulandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
En Son Haber
Copyright © 2025 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.