Narin'in mezarı başında dikkat çeken ağıt

Canice katledilen Nerin Güran'ın mezarı başında ağıt yakan bir akrabasının "Havin'ime de böyle kıydılar" ağıdı akıllardaki sorulara yenilerini ekledi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Türkiye Diyarbakır'daki kan donduran olayı konuşuyor.

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın, arama çalışmalarının 19’uncu gününde dün, mahalleye 2 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde, üzeri taşla gizlenmiş cesedi bulundu.

Güran’ın cenazesi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından sabah saatlerinde mahalle mezarlığında defnedildi.

22 KİŞİ ADLİYEDE

Türkiye'nin dehşetle takip ettiği olaya ilişkin soruşturma ve adli süreç devam ediyor.

Bu kapsamda Narin'in akrabalarının da aralarında bulunduğu 22 kişi adliyeye sevk edildi.

İtirafçı olan Nevzat B, Narin'i amcası Salim Güran'ın tutuklandığı davada süreç devam ederken Güran Ailesi ve bölgede yaşayanlar Türkiye'nin gündeminde.

NARİN'İN ABLASININ ÖLÜMÜ SORUŞTURULUYOR

Küçücük bir çocuğun ölümü ve sonrasında suçu saklamak için herkesin sessizliğe bölündüğü bölge sakinleri arasında daha önce yaşandığı iddia edilen cinayetler dillendiriliyor.

Bunların başında Narin'in 9 yaşında ölen ablası Tülin Güran geliyor.

Narin Güran'ın kaybolduğu ilk günlerde konuşan ve Tülin Güran'dan bahseden anne Yüksel Güran, kızının engelli olduğunu, 7 yıl boyunca ona baktığını ve merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiğini söylemişti.

Narin Güran cinayetini soruşturan ve dosyayı genişleten savcılık, çocuk hastanesinden ablası Tülin Güran ile ilgili tüm belgeleri talep etti ve konuya ilişkin dosya açtı.

MEZAR BAŞINDA DİKKAT ÇEKEN AĞIT

Süreç devam ederken NOW TV kameralarına kan donduran bir ayrıntı yansıdı.

Narin'in kabri başında gözyaşı döken bir akrabasının ağıtları dikkatlerden kaçmadı.

"HAVİN'İME DE BÖYLE KIYDILAR"

Acılı kadının, Narin'in mezarını okşarken "Havin'ime de böyle kıydılar" sözleri kan dondurdu.

Narin'in akrabasının bu sözleri sosyal medyada gündem olurken, bu konu hakkında soruşturma başlatılıp başlatılmayacağı merak konusu.

Gündem Haberleri

  1. Ali Yerlikaya: 825 terörist etkisiz hale getirildi
Sonraki Haber