Özgür Özel hakkında ithamlarda bulunan Ebru Küçükaydın'a disiplin sevki

CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında bazı ithamlarda bulunan Ebru Küçükaydın'ın ihraç talebiyle disipline sevk edildiği öğrenildi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında bazı iddialar ortaya atıldı.

İddianın ardından Durbay, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yayınladığı video ile dikkati çeken açıklamalarda bulundu.

Açıklamasını, "Bu açıklama kendim, ailem, partim ve vicdan sahibi tüm insanlar için." başlığıyla yayınlayan Durbay, Özgür Özel ile ilişkisi olduğu ve bir bebek aldırdığı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

"Yasak aşk" iddialarını ortaya atan CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydın ile ilgili ise karar verildi.

Küçükaydın, "kesin ihraç talebi" ile partisinin İl Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

"HABER KAMUOYUNDA TARTIŞMA KONUSU"

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçesine kayıtlı olduğu tespit edilen bir parti üyesi tarafından yazılan, Genel Başkan Özgür Özel ve Gülşah Durbay hakkında bazı ithamlar içeren haberin kamuoyunda tartışma konusu olduğu belirtildi.

"YAZI PARTİNİN KÜLTÜRÜNE SIĞMIYOR"

Açıklamada, söz konusu kişinin yazdığı yazının parti kültürüne sığmadığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

Partinin genel başkanı ve partili bir belediye başkanı hakkında ispatı olmayan, partimizi kamuoyu önünde küçük düşürecek ithamlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Bu doğrultuda, CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız karar neticesinde, ilgili haberi yayınlayan Ebru Küçükaydın isimli üyenin tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

İHRAÇ TALEBİ DİSİPLİN KURULUNA GÖNDERİLDİ

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, yaptığı açıklamada, kendilerine ulaşan ihraç talebini üst yazıyla disiplin kuruluna gönderdiklerini bildirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)
*
Sonraki Haber