Rasim Ozan Kütahyalı'nın Özgür Özel analizi gündem oldu

Ensonhaber ekranlarında yaptığı yorumlarla ses getiren Rasim Ozan Kütahyalı'nın; geçtiğimiz günlerde Özgür Özel hakkında yaptığı analizi ertesi gün CHP Lideri aynı cümlelerle kendisi için yaptı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Yaptığı yorum ve analizlerle gündemi belirleyen isim olan Rasim Ozan Kütahyalı, Ensonhaber'in YouTube kanalında izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.

Son olarak Kütahyalı, Ensonhaber'in 3 Eylül tarihli yayınında, Özgür Özel liderliğindeki CHP ile ilgili dikkat çeken bir analiz yapmıştı.

Kütahyalı analizinde CHP Lideri Özgür Özel'in iktidara karşı tavrını yorumlayarak şu ifadeleri kullanmıştı;

"ÖZGÜR ÖZEL ŞOV YAPMAYI BİLMİYOR MU?"

Özgür Özel bilmez mi ki şov yapmayı ayağa kalkmamayı. Hatırlar mısınız geçmişte Özel'in Hulusi Akar'la ilgili bir şeyi vardı. Nasıl çıldırdı, bağırdı herkesi azarladı. Ne oldu? Faydalı olmadı partiye. Tribünleri coşturursun, tribünler coşar netice ne? Siyaset netice alma sanatıdır. 28 Şubat paşalarını kim çıkardı. Çıkmalarına hangi politika vesile oldu. Adamlar hala yatıyordu. Eğer bağırsa çağırsa size şov yapsa Kemal Kılıçdaroğlu gibi, hala içeride olurlardı.

NE DEDİYSE ÖZGÜR ÖZEL SÖYLEDİ

Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu programından ertesi gün aynı sözleri Özgür Özel, Medyascope kanalında kendisi için kullandı.Birebir ifadelerin yer aldığı analizde Özgür Özel kendisi için şu sözleri söyledi;

"CHP'DE BENDEN İYİ LAF SOKACAK BİRİ YOK"

AK Parti'yle her gün polemik yapan benden usta laf sokacak birisini ben şu anda bizim kadroda göremiyorum. Bu konuda mahirim.
Ben ayda bir kere size Hulusi Akar videosu çıkartırım. Bizim taraf çok sever. Gecelerce beni konuşurlar.
Muhalefette kaldıktan sonra kime ne faydası var.
Normalleşme bitti diyorlar. Bitmedi. Ben gerekli görürsem, gider Erdoğan'la bir daha konuşurum.
Ben Erdoğan'dan 28 Şubat'ı istedim. 28 Şubat Paşalarını istedim. Hallettiler. Ben de teşekkür telefonu açtım, özel kalemine.

*
Sonraki Haber