Şehit Cennet Yiğit'in ailesi konuştu: FETÖ, Gülen'in ölümüyle inşallah dağılma noktasına gelecek

Şehit Cennet Yiğit'in ailesi, FETÖ lideri Gülen'in ölüm haberini sevinçle karşıladı. Baba Yahya Yiğit, Gülen'in ölümüyle FETÖ'nün çöküşe geçeceği umudunu dile getirirken anne Huriye Yiğit ise, "İnşallah darısı geriden gelen, buna ‘hocam’ diyerek peşinden koşup gidenlere" ifadesinde bulundu.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü haberi gündeme bomba gibi düştü...

Pensilvanya'da yaşayan hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini, bizzat FETÖ'nün yayın organı Herkul tarafından duyuruldu.

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası 15 Temmuz şehitlerinin ailelerinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Son açıklama ise, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ailesinden geldi.

"BUGÜN EN SEVİNDİRİCİ HABERLERDEN BİRİNİ ALDIK"

15 Temmuz darbe girişiminde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit olan Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in babası Yahya Yiğit, Fetullah Gülen’in ölüm haberini “Bugün en sevindirici haberlerden birini aldık.” diyerek değerlendirdi.

Baba Yiğit, devamında şu açıklamalarda bulundu:

Bugün sabah en sevindirici haberlerden birini aldık. Tabii ki 15 Temmuz’u gerçekleştiren o hainlerin lideri, Siyonistlerin uşağı Fetullah Gülen’e öldü diyemiyorum. İnsan ölür, hayvan ölür fakat aşağıların aşağısında olan bu insana öldü diyemiyorum. Gerçekten İslam’a hizmet etseydi bunları söylemezdik.

İnanın insanlarımızı şehit eden o alçaklara da dua ediyoruz. Niye dua ediyoruz, Rabbim inşallah onlara da hidayet nasip eder de bu vatana ve millete faydalı insan olurlar diye dua ediyoruz. Rabbim hidayet nasip etmezse ‘kahhar’ sıfatına havale ediyoruz.

"İNŞALLAH DAĞILMA NOKTASINA GELECEK"

Vatanımıza ihanet eden terör örgütleri bilsin ki; biz yanarız fakat küllerimizden yeniden doğarız. Bu vatanın değil bir parçasını vallahi bir çakıl taşını vermeyiz, bunu iyi bilsinler. Rabbim vatanımızı muhafaza eylesin diye dua ediyoruz. Bir alçak gider, öbür alçak gelir. 15 Temmuz’da 251 şehit verdik.

Bunun ölmesiyle inşallah dağılma noktasına gelecek. Çünkü kötülük hiçbir zaman yeryüzünde baki olmamıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar, Allah nurunu tamamlayacak.

"İNŞALLAH DARISI, BUNA 'HOCAM' DİYEREK PEŞİNDEN KOŞUP GİDENLERE"

Şehit kızına Fetullah Gülen’in ölüm haberini gözyaşları içerisinde veren anne Huriye Yiğit ise, şöyle konuştu:

Bir nebze içimize su serpildi. Çok şükür bu din, vatan, millet ve devlet düşmanı geberdi. İnşallah darısı geriden gelen, buna ‘hocam’ diyerek peşinden koşup gidenlere. Biz onlara ne vadediyoruz biliyor musunuz; bizim çocuklarımız şehit oldu, inşallah onlara da toprağın altındaki cenneti vadediyoruz.

Cehennem coşmuştur şimdi. Bizim çocuklarımız cennet köşelerinde otururken onların da cehennemde ‘eyvah’ dedikleri gün gelecek inşallah.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Gündem Haberleri

  1. Biden, İsrail’in İran’a saldırı planının sızdırılmasından derin endişeli
  2. FETÖ'cü Enes Kanter'den Fetullah Gülen paylaşımı
  3. IKBY seçimlerini Barzani'nin partisi kazandı
Sonraki Haber