Şehit komiser yardımcısı Gülşah Güler'in babası konuştu: Vatanını satan adamın vatanı olmaz ki

Şehit komiser yardımcısı Gülşah Güler'in babası Hüseyin Güler, FETÖ lideri Gülen'in ölüm haberini sevinçle karşıladı. Baba Güler, FETÖ lideri Gülen'in bu topraklarda yatmaya hakkı olmadığını belirterek "Kim tasmasını tutuyorsa gitsin o topraklarda yatsın" ifadesinde bulundu.

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü haberi, gündeme bomba gibi düştü...

Pensilvanya'da yaşayan hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi, bizzat FETÖ'nün yayın organı Herkul tarafından açıklandı.

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası 15 Temmuz şehitlerinin ailelerinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Son açıklama ise, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Şehit komiser yardımcısı Gülşah Güler'in babasından geldi.

"VATANI OLMAYANIN TOPRAĞI DA OLMAZ"

Güler, kızının 15 Temmuz akşamı Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırı sonucu şehit düştüğünü dile getirerek, FETÖ mensuplarının tek amacının özel harekat ve özel kuvvetleri yok etmek olduğunu aktardı.

Güler, devamında şu açıklamalarda bulundu:

Ama başaramadılar çok şükür. Topu da gelse başaramaz yani o evlatlarımızın her bir tanesi belki onların ellisine bedeldir. Öyle bir eğitim almışlardır.

Dün de zaten cehenneme gitti teröristbaşı Gülen. Bu kadar insanın kanına sebep oldu. Vatansız, vatansız kaldı. Sevenleri de düşünsünler ki, yanında olanları da düşünsünler ki, vatanı olmayanın toprağı da olmaz. Tasmasını tutanlar da onu bir şekilde sonra kurtarabiliyorlarsa kurtarsınlar.

"BİZ ASLA ŞEHİT AİLESİ OLARAK KABUL ETMİYORUZ"

Hesap verecek. Allah'ın huzurunda hepimiz mahşer gününü bekliyoruz. Tabii bu evlatlarımızın hepsinin hakkı var. Hakkımız zehir zıkkım olsun. Cehenneme kadar yolu var. İnşallah cehennemin en derin tarafında, en kötü tarafında Allah onu orada cehennemde ateşler içerisinde yakar inşallah.

Vatanını satan adamın vatanı olmaz ki. Bu toprakta yatmaya hakkı yok. Biz asla şehit ailesi olarak kabul etmiyoruz. Kim tasmasını tutuyorsa gitsin o topraklarda yatsın.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Gündem Haberleri

  1. Gazze'de 3 yaşındaki çocuk, yardım paketinin altında can verdi
  2. 15 Temmuz Gazisi Çetin Yıldız: Göbekten bağlı olduğu topraklarda öldü
  3. Çorum'dan net mesaj: 15 Temmuz şehitleri unutulmadı
Sonraki Haber