Sosyal medyaya dönen Dilan Polat, kötü yorum yapanlardan şikayet etti

Sosyal medyaya geri dönen ve paylaşımlarına yapılan olumsuz yorumlara da sitem eden Dilan Polat, hesabını gizleyeceğini açıkladı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

"Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından tutuklanan, MASAK raporunun ardından da tahliye edilen Dilan Polat, sosyal medya orucunu bozdu.

Eşi Engin Polat'ın da tahliye edilmesinin ardından ara verdiği sosyal medyaya dönen Polat, kötü yorum yapanlara isyan etti.

Kötü yorumların ardından hesabını kapatacağını da söyleyen Polat, ara ara takipçileriyle de dertleşiyor.

Takipçileriyle dertleşen Polat, istese de çok fazla uyuyamadığını, gece bazen 3'te, bazen 5'te isteği dışında uyandığını açıkladı.

"SEKİZ İLAÇ KULLANIYORUM"

Hiçbir şey yiyemediğini söyleyen Polat, toplam sekiz tane ilaç kullandığını açıkladı.

Polat, bir dönem antidepresanı bırakmak için çaba gösterdiğini, ancak şu an bunu denemek için doğru zaman olmadığını da söyledi.

"HESABI GİZLEYECEĞİM"

Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi olan Polat, yapılan yorumlardan da şikayetçi...

Polat, yapılan kötü yorumlardan rahatsız olduğunu dile getirirken, artık hesabını gizleyeceğini açıkladı.

Çok özel bir takipçi kitlesi olduğunu belirten Polat, takipçilerinin kendisine yeteceğini söyledi.

Polat açıklamasında, "Mesajlarınıza o kadar çok gülüyorum ki. Yani çok seviyorum sizi. Oh şükür, gittim komşudan baktım açılmıyor. Kuzenime gittim, hikayeler açılmadığı için Instagram'ı sildim tekrar. Milan Efe'yi okula yazdırdım.

Yarın okula başlıyor. Sabahki kahve hikayesini yanlış anlayanlar olmuş. Bilmiyorum ne olduğunu. Spam mı oldu bir şey oldu. Bir de sayfamı gizleyeceğim. Takip etmeyenler izlemesin. Değişik değişik yorum yazıyorlar. Bir süre hesabım gizli kalsın. Benim kendi takipçi kitlem çok iyi çünkü." dedi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023 ve devamında düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında Dilan Polat, Engin Polat ve Sinem Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu şüphelilerden 16'sı tutuklanmış, hakimlik, 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetmişti.

Sulh Ceza Hakimliği, 14 Haziran'daki aylık tutukluluk incelemesinde, Dilan Polat'ın kardeşleri Can ve Sinem Sıla Doğu ile Can Polat, Gökay Bekar, Halit Polat, Harun Abak, Metin Yılmaz, Mustafa Özalp, Nilgün Yılmaz, Uğurcan Ayyıldız ve Zekai Tepe'nin adli kontrol hükümleri uygulanıp tahliye edilmesine hükmetmişti.

Dilan Polat'ın avukatı Sevinç Horoz, 19 Ağustos'ta Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesine tutukluluğa itiraz dilekçesi sunmuştu. Bu kapsamda Dilan Polat'ın tahliyesine karar verilmişti.

Gündem Haberleri

  1. SON DAKİKA! Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı
  2. Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sessizliğini bozdu
Sonraki Haber