TUSAŞ gazisi: Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar

Dün Ankara’da TUSAŞ'a yapılan hain terör saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 4 kurşunla yaralan İlker Şahin, “Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar. Buradan çıkar çıkmaz işimin başına dönüp vatanım için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısı sonucu 5 kişi şehit olmuş, 22 kişi de yaralanmıştı.

25 yaşındaki İlker Şahin TUSAŞ'a yapılan terör saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine, isabet eden 4 kurşunla yaralandı.

"VÜCUDUMA 4 KURŞUN İSABET ETMİŞ"

Yaşanan hain saldırı anlarını anlatan Gazi Şahin, “TUSAŞ’ta tekniker olarak çalışıyorum. Vardiya değişim saatimizdi işten çıkarken birden saldırmaya başladılar. Silah sesleri ile önümde bulunanlar yere düştü.

O esnada ayağımdan vurulmuşun ama olayın sıcaklığı ile hissetmedim. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdılar. Vücuduma 4 kurşun isabet etmiş 3’ünü çıkardılar, biri ayağımda sinirlere çok yakın olduğu için bıraktılar.

"BÖYLE HAİN SALDIRILARLA BİZİ YILDIRAMAZLAR"

Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar. Bizler vatanımız için üretmeye devam edeceğiz. Buradan çıkar çıkmaz işimin başına dönüp vatanım için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Gündem Haberleri

  1. FETÖ elebaşının cenazesi törenin yapılacağı stadyuma getirildi
  2. Güvenlik zirvesi sonrası terörle mücadele vurgusu
  3. Türk askerinin Orta Afrika'daki görev süresi uzatıldı
Sonraki Haber