İstanbul'da aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da sağanak yağış beklendiğini açıklamasının ardından başlayan yağmur, Küçükçekmece'de yaya ve sürücülere zor anlar yaşattı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da sağanak yağış beklendiğini duyurmasının ardından, Megakent'in bazı ilçeleri yağmura teslim oldu.

Kentin bazı bölgelerinde şiddetli bir şekilde etkisini sürdüren yağmur sonrası caddeler ve sokaklar sular altında kaldı.

SÜRÜCÜLER VE YAYALAR ZOR ANLAR YAŞADI

Yağış sonrası sokaklarda biriken sular nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorluk çekti.

Yağmura hazırlıksız yakalanan yayalar ise duraklara ve kapalı alanlara sığındı.

CAMİYİ SU BASTI

Küçükçekmece'de sağanak yağışın ardından Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Mustafa Güllü Camisinin şadırvanı ve konferans salonu su ile doldu.

Yaklaşık yarım metre su ile dolan şadırvanda oturaklar suya gömüldü. Tuvaletlerin de su içerisinde kaldığı alan kullanılamaz hale geldi.

"BURASI 1 SENEDİR AYNI"

Mustafa Güllü Camisi Dernek Başkanı Ali Deniz, "Burası 1 senedir aynı. Yağmur yağdığı zaman kanal tıkalı olduğu için su gitmiyor. Burası aşağıda olduğu için burayı su basıyor. İSKİ'ye gittik olmadı, belediyeye gittik olmadı. Hiçbiri ilgilenmedi. Hep 'Geleceğiz' dediler. Ne gelen var ne giden.

10 dakika yağmur yağsın kanal geriye vuruyor. Bu kanal suyu. Koskoca Atatürk Mahallesi'nin kanalı buradan geçiyor. İçeride yaklaşık yarım metre su var. Oturaklar suya gömülmüş" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İç Haber Haberleri

  1. İsrail Gazze'de okul ve sağlık deposunu vurdu: 15 ölü
  2. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İznik Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu
Sonraki Haber