"Kendimi atıyorum" diye video çekti! Brandanın üzerine düştü

Bursa'da bir kadın, apartmanın 6. katından aşağıya düştü. Apartmanın altında bulunan manavın brandasının üzerine düşen kadının, "kendimi atıyorum" diyerek video çektiği ortaya çıktı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kadın, apartmanın 6. katından aşağıya düştü. Manavın brandasına düşerek ağır yaralanan kadının, olayın öncesinde "Kendimi atıyorum" dediği video ortaya çıktı.

"KENDİMİ ATIYORUM" DİYEREK VİDEO ÇEKMİŞ

Edinilen bilgiye göre, C.A. (27) iddiaya göre eşiyle tartıştıktan sonra 6. kattan kendini boşluğa bıraktı. Apartmanın 6. katından düşen kadın, manav brandasına düşerek ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri, branda üzerinde kalarak ağır yaralanan kadına ilk müdahalesini yaptıktan sonra sedyeye koyarak indirdi. Ağır yaralanan kadın, olay yerine sevk edilen ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ağır yaralanan kadının, olayın öncesinde "Kendimi atıyorum" diyerek çektiği video ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İç Haber Haberleri

  1. Bursa'da çevre yolunda otomobilin çarptığı yaya öldü
  2. Gaziantep'te tır işçi servisine çarptı: 3'ü ağır 13 yaralı
Sonraki Haber