MSB duyurdu! Ağrı'da piyade uzman çavuş şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, bugün Ağrı’da meydana gelen araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in şehit olduğunu duyurdu.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), acı haberi duyurdu.

Ağrı'da meydana gelen araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2 Ekim 2024 tarihinde Ağrı’da meydana gelen araç kazasında kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Burak Geniş şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

ÇANAKKALE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Acı haber Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Aşağıkaraaşık köyündeki ailesine ulaştı.

Yetkililer, şehadet haberini Burak Geniş'in annesi Meşkure Geniş ve Basri Geniş'e verdi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in cenazesi yarın Çanakkale'ye getirilecek. Şehit Geniş, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

VALİ'DEN TAZİYE MESAJI

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, “Aziz milletimizin kahraman evladı, hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in, Ağrı ilinde meydana gelen araç kazasında, şehit düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şehidimize Allah'tan rahmet, Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

İç Haber Haberleri

  1. Kocaeli'de karşı şeride geçen tır otomobili biçti: 1 ölü
  2. Marketteki tavukları yiyen kedi kamerada
Sonraki Haber