Aşk nedir sorusu etrafında şekillenen bir okuma: Aşk Yeniden

Klinik Psikolog Dr. Kahraman Güler’in Aşk Yeniden isimli kimi, neden ve nasıl sevdiğimizi çarpıcı örnekleriyle anlatan kitabı, aşka ve sevgiye dair bir okuma sunuyor.

Psikolojiyle ilgili kitaplar hayatımızın olmazları arasına girmişken, aşkı sorgulamamak düşünülemezdi. Kahraman Güler, danışanlarının öykülerinden ve uzmanlığından yararlanarak ortaya çıkardığı Aşk Yeniden kitabında, bir ilişkinin doğru ve sağlıklı bir biçimde ilerlemesinin ve bazen de ilerleyememesinin nedenlerini örnekleriyle açıklıyor.

Kimi zaman cevabı çok basit olan, ancak insanın yaşam yolculuğunda ilişkilerini karmaşık hale getiren değersizlik duygusunun insana, sevdiklerine ve kendine neler yapabileceğini okuduğunuzda çok şaşıracaksınız.

Kişilik bozukluğundan muzdarip bir insanla yıllar geçirmenize rağmen onu hâlâ neden sevdiğiniz, o ilişkiye neden devam etmek istediğiniz ve karşınızdaki insanın iyileşme yönünde çaba atıp atmadığını anlamanız için de bir yol haritası Aşk Yeniden...

Aşk hikayeleri...

Yaşadığınız aşk hikayelerinin neden birbirine benzediği, neden aynı şekilde başlayıp bittiğini sorguluyorsanız, sağlıklı bir ilişkinin özelliklerini bilmek istiyorsanız, âşık olduğunuz kişilerin bilmediğiniz taraflarını keşfetmek ve biraz da onun çerçevesinden bakmak istiyorsanız Aşk Yeniden tam da size göre bir kitap.

Aşk nedir sorusu

Şema terapi yöntemiyle analiz edilen vakalar, ilişkilerimizi etkileyen şemalarımızın bizlere anlattıkları Klinik Psikolog Dr. Kahraman Güler’in rehberliğinde dünyanın en eski sorusuna cevap aramaya niyetiniz varsa biz de yine size soralım. "Aşk aslında nedir?"

Kitap Haberleri

  1. Jess Ruliffson'un 12 ABD savaş gazisi ile yaptığı, röportajlar kitabı olan Gizli Yaralar'da eşsiz hikayeler
  2. Amerikan edebiyatının ikonik figürüne yepyeni bir bakış
  3. Kalibre: Mavi Vatan, heyecan verici bir aksiyon ve gerilim romanı
Sonraki Haber