Fenerbahçe maçı sonrası skandal yorum! 'Türk futbolunun vizyonu yok'

Avrupa Ligi'nde Twente ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe ile ve Türk futboluyla ilgili Rafael van der Vaart ve Khalid Boulahrouz çarpıcı ifadeler kullandı.

UEFA Avrupa Ligi’ne Kadıköy’de 2-1’lik Union SG zaferiyle başlayan Fenerbahçe, en zorlu deplasmanlarından birinde Twente’ye konuk oldu.

Jose Mourinho ve öğrencileri, Hollanda'dan 1-1'lik beraberlikle döndü.

Hollandalı eski futbolcular Rafael van der Vaart ve Khalid Boulahrouz, Twente - Fenerbahçe karşılaşmasını, Ziggo Sport'a değerlendirdi.

TÜRK FUTBOLU İÇİN FLAŞ İFADELER

Boulahrouz, Türk futbolu için flaş ifadeler kullandı.

1-1 sona eren maç sonrası Rafael van der Vaart Twente için "Sonuç büyük bir hayal kırıklığı" ifadelerini kullanırken Twente'nin maçın başından bu yana iyi oynadığını bu yüzden yetersiz bir sonuç olduğunu söyledi.

"TÜRK FUTBOLU VİZYONSUZ"

Diğer analist Khalid Boulahrouz da, Rafael van der Vaart'ı destekledi ve Türk futbolu için de flaş ifadeler kullandı. Türk futbolunun vizyonsuz olduğunu söyleyen Boulahrouz, şu ifadeleri kullandı:

Türk takımlarının pek aşığı değilim! Hollanda kulüplerinin Türkiye'nin en iyi kulüplerinden korkmasına gerek olmadığına inanıyorum! Genelde Avrupa'da başarısız olmuş büyük futbolcuları transfer ederler.

Ve bir de büyük bir ismi olan teknik direktör alırlar. Her yıl bir şeyleri değiştirirler. Sürekli farklı oyuncular, farklı teknik direktörler... Kesinlikle bir vizyonları yok. Bu davranışlardan pek hoşlanmıyorum. Bu tür kulüplere karşı kazanabileceğiniz bir şeyler kesinlikle var.

*
Sonraki Haber