Beşiktaş Kongresi'nde kavga: Ahmet Nur Çebi ıslıklanınca ortalık karıştı

Beşiktaş Genel Kurulu'nda Ahmet Nur Çebi'nin protesto edilmesinin ardından salonda tansiyon yükseldi. Genel kurul üyeleri arasında kavga çıktı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda çıkan kavga sebebiyle sandalyeler havada uçuştu ve yumruklaşmalar yaşandı.

Beşiktaş Kulübü’nün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda yapıldı.

Toplantıya Beşiktaş Eski Başkanı Ahmet Nur Çebi ve son yapılan başkanlık seçiminde aday olan Serdal Adalı da katılım sağladı.

AHMET NUR ÇEBİ YUHALANINCA ORTALIK KARIŞTI

Önceki dönem Başkanı Ahmet Nur Çebi, salona giriş yaptığında bir kısım alkışlarla karşılarken bir kısım da Çebi'yi yuhaladı.

Beşiktaş Kongre Üyesi İsmail Cevahir'in kürsüye çıkarak yaptığı konuşma esnasında Başkan Hasan Arat'a parmak sallaması üzerine gerginlik oluştu.

Gerginlik yaşayan kalabalık iki grubun birbirlerine karşılık vermesi sonrası salonda arbede çıktı. Yumruklaşmanın yaşandığı kavgada sandalyeler havada uçuştu. Diğer kongre üyelerinin araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

"DİNGONUN AHIRI DEĞİL"

Beşiktaş Divan Başkanı Ahmet Akpınar da kavgayla alakalı şunları şöyledi:

Burası Dingo'nun ahırı değil, burası Beşiktaş kongresi. Oturun yerinize! Ne sanıyorsunuz siz kendinizi! Burası Beşiktaş, Uganda değil! Oturun yerinize. Salonu mu boşaltayım, kongreyi mi iptal edeyim? Buna ne hakkınız var! Hiçbir Beşiktaşlı Beşiktaşlıya el kaldıramaz. Biz büyüklerimizden böyle gördük.

Ahmet Akpınar'ın ara vermek istemesi üzerine mevcut Başkan Hasan Arat, toplantıya devam kararı almasını işaret etti ve sakinlik sağlanarak ara verilmeden oturuma devam edildi.

Futbol Haberleri

  1. Gaziantep FK evinde Konyaspor'u yendi
  2. Hasan Arat'tan eski yönetime eleştiriler!
  3. Göztepe'nin evinde yüzü gülüyor
Sonraki Haber