Beşiktaş'ta yabancılara izin çıktı
Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce de ailelerinin yanına gitmek istediklerini belirten Lens, Karius, Ruiz ve Boateng'e, Beşiktaş Yönetimi bu kez izin verdi.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle bir süre önce ligler askıya alınmıştı.
Yaşanan gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta yabancı oyuncular, ülkelerine giderek ailelerinin yanında olmak istediklerini yönetime iletse de siyah-beyazlı yöneticiler, bunun bir tatil değil zorunluluk olduğuna vurgu yaparak izin vermemişti.
OYUNCULAR ŞARTLARI KABUL ETTİ, YÖNETİMDEN İZİN ÇIKTI
Ancak geçtiğimiz günlerde TFF'nin, liglerin en iyi ihtimalle haziran ayında başlayacağını belirtmesiyle birlikte yabancı oyuncular, isteklerini bir kez daha yinelediler.
Siyah-beyazlı yönetim ise şartlarını kabul etmeleri halinde izin vereceklerini belirtti.
4 OYUNCU GİDİYOR
Jeremain Lens, Loris Karius, Victor Ruiz ve Kevin-Prince Boateng'in özel uçaklarla ülkelerine gideceği öğrenilirken, dönüşleri ise mayıs ayının ilk haftası olarak belirlendi.

Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol