Emre Mor'dan Arda Turan sözleri

Eyüpspor'un yeni transferi Emre Mor, teknik direktörü Arda Turan hakkında "Onunla çalışmak için sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, yaz transfer döneminin son dakikalarında Fenerbahçe'den Emre Mor ile kadrosunu güçlendirdi.

Eflatun-sarılılar, 27 yaşındaki kanat oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralık transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

"TEKRAR FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM"

Emre Mor, gerçekleşen bu transferin ardından açıklamalarda bulundu. Ekol TV'ye konuşan milli futbolcu, şu sözleri sarf etti:

Çok mutluyum, çok doğru bir yapı, çok doğru insanlar, çok doğru bir kulübe geldim. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Tekrar futbol oynamak istiyorum. Sadece önüme bakıyorum ve futbol oynamak istiyorum. Kazan-kazan durumu oldu. Bana burada bir şey veriyorlar. Kariyerimin en iyi döneminde değilim ve burada bir şey vermek istiyorum.

"ONUNLA ÇALIŞMAK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Teknik direktör Arda Turan hakkında da konuşan Emre, şu ifadeleri kullandı:

Arda hocayı, hoca olarak tanımıyorum. Oyuncu ve ağabey halini biliyorum. Geçmişten tanıyorum. Hocalığı için birçok şey duydum. Ömer Bayram ne kadar fantastik bir teknik direktör olduğunu söyledi. Onunla çalışmak için sabırsızlıkla bekliyorum.

Futbol Haberleri

  1. Trabzonspor'da Stefan Savic'in sağlık durumu
  2. Michy Batshuayi'den olay derbi paylaşımı
Sonraki Haber