ESH Spor mikrofon uzattı: Fenerbahçe taraftarı, beraberliği yorumladı

ESH Spor taraftarın nabzını tutmaya devam ediyor. Muhabirimiz Hazal Palavar, Samsunspor beraberliğinin ardından stadyum önünde Fenerbahçeli futbolseverlere mikrofon uzattı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Samsunspor karşı karşıya geldi.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan kritik karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

SAMSUNSPOR 10 KİŞİ TAMAMLADI

Karadeniz temsilcisinde Marius Mouandilmadji, 75. dakikada hakeme yaptığı itirazdan dolayı ikinci sarıdan kırmızı kart görerek arkadaşlarını 10 kişi bıraktı.

PUAN FARKI 9

Bu sonucun ardından Fenerbahçe'nin Galatasaray ile puan farkı, bir maç eksiğiyle 9 oldu.

TARAFTARLARIN MAÇ SONU GÖRÜŞLERİ

Maçın ardından ise ESH Spor muhabiri Hazal Palavar, stadyum önünde taraftarlara mikrofon uzattı ve müsabakayı değerlendirmelerini istedi.

Sarı-lacivertli futbolseverler, oyuncuları Mert Hakan'a tepki gösterirken, önce UEFA Avrupa Ligi'nin daha sonra ise Süper Lig'in gittiğini söyledi.

Futbol Haberleri

  1. Galatasaray'dan yabancı hakem sözleri!
  2. Ciro Immobile'nin menajeri oyuncusuna destek oldu
  3. Anadolu Efes, Mersinspor'u yendi
Sonraki Haber