Hareide: Bugün çok büyük hatalar yaptık

Türkiye'ye 4-2 mağlup olan İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide, çok büyük bireysel hatalar yaptıklarını söyledi.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında Türkiye'ye 4-2 kaybeden İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide, karşılaşmada büyük bireysel hatalar yaptıklarını vurguladı.

Laugardalsvöllur Stadı'ndaki maçın ardından yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hareide, "Bu şekilde oynarsanız maçı kazanmak imkansız. Çok üzgünüm, önemli bireysel hatalar yaptık." dedi.

"2 GOL ATMAMIZA RAĞMEN KAZANAMADIK"

İlk yarı ve ikinci yarı performanslarının oldukça farklı olduğunu belirten Hareide,

Takım olarak ilk yarıda iyi bir oyun sergiledik. İlk yarıda neredeyse hiç pozisyon vermedik. Topa daha iyi sahip olmalıydık; ancak sık sık kolay top kayıpları yaptık. Maçı daha iyi kontrol etmemiz gerekirdi. Bugün yaptığımız hatalar büyük bir sorun oldu. İç sahada oynadığımız iki maçta 2 gol atmamıza rağmen kazanamadık, bu iki golün galibiyet için yeterli olması lazım. Bireysel hataları azaltmalıyız. Kulüplerinde az süre alan bazı oyuncuları sahaya sürdüm, bu da benim hatam olabilir. Belki düzenli oynayan futbolculara daha fazla şans vermeliydim.

ifadelerini kullandı.

"PENALTI KARARLARI HATALIYDI"

Hakemin kararlarını da eleştiren Hareide,

Penaltı pozisyonlarındaki hatalar çok barizdi. El pozisyonu açık ama kuzey ülkelerinde bu tür penaltıların kaldırılması için çalışmalar yapılıyor. Bence bunlar basit penaltılar. Hakemin kararları tartışmaya açıktı.

şeklinde konuştu.

Futbol Haberleri

  1. Samsun'da polis amirini bıçaklayan uyuşturucu bağımlısı vuruldu
  2. Ankara'da trafikte tartıştığı kişiler tarafından tornavida ile öldürüldü
  3. İzmir açıklarında 30 düzensiz göçmen kurtarıldı
Sonraki Haber