Kayserispor'da İsmail Kartal sürprizi

Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor yönetiminin yeni teknik direktör için İsmail Kartal ile temasa geçtiği belirtiliyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir kulüp ile anlaşma sağlamayan İsmail Kartal’ın yeni adresi belli oldu.

YENİDEN SÜPER LİG

Geçtiğimiz aylarda adı Suudi Arabistan’da bir kulüp ile anılan İsmail Kartal’ın yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu.

Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor'un teknik direktörlük koltuğuna, Fenerbahçe’nin eski hocası İsmail Kartal’ın geçeceği belirtildi.

YAKINDA AÇIKLAMA YAPILACAK

Sözcü'nün haberine göre; Beşiktaş mağlubiyeti sonrası bırakma kararı alan Burak Yılmaz'ın ardından Kayserispor yönetiminin İsmail Kartal ile temas halinde olduğu ileri sürülürken resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapacağı da belirtiliyor.

İSMAİL KARTAL'IN FENERBAHÇE İLE KARİYERİ VE REKORLAR

İsmail Kartal daha önce Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü üstlenmiş ve 2014-2015 sezonu ile 2021-2022 sezonunda takımı yönetmişti.

Özellikle 2023-2024 sezonunda elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çeken Kartal, takımına Süper Lig'de en iyi başlangıç rekoru kazandırmış ve 57 maçta 45 galibiyet elde etmişti.

Ayrıca, bu süreçte sarı-lacivertliler deplasman performansında en fazla galibiyet ve puan toplama başarısını gösterdi.

DERBİLERDE BAŞARILI SONUÇLAR

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yaşamayarak 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Bu karşılaşmalarda elde edilen puanlar, sezonun genelinde önemli bir avantaj olarak öne çıktı.

Futbol Haberleri

  1. Gedson Fernandes açılış gollerini atıyor
  2. Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Saint-Maximin'e uyarı
Sonraki Haber