Bologna, Jayden Oosterwolde'ye talip oldu

Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldızlarından olan Jayden Oosterwolde ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyan ekibi Bologna'nın Oosterwolde için harekete geçebileceği belirtildi.

Yaz transfer döneminin hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'de, sürpriz bir ayrılık yaşanabilir.

Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli takımda geçtiğimiz sezonun başarılı isimlerinden olan Jayden Oosterwolde'ye, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek Bologna'nın ilgisinin olduğu öne sürüldü.

Calafiori yerine Oosterwolde

İtalyan basınında yer alan habere göre; Başarılı savunma oyuncusu Riccardo Calafiori'nin transfer durumunu bekleyen Bologna'nın transfer listesi hazır.

Calafiori'nin yerini kaliteli bir isimle doldurmak isteyen Serie A ekibinin listesinde, Jayden Oosterwolde'nin de adının bulunduğu belirtildi.

Mourinho'nun önem verdiğinden bahsedildi

Haberde; Oosterwolde'nin, Jose Mourinho'nun sisteminin temel taşlarından biri olduğu vurgulanırken bu transfer için yüklü bir teklifin yapılması gerektiği ifade edildi.

Fenerbahçe formasını 49 kez giydi

Fenerbahçe'nin 2022-2023 sezonunun devre arasında İtalyan ekibi Parma'dan 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli formayla 49 resmi maça çıktı.

13 milyon euro piyasa değeri bulunan Hollandalı futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti.

Oosterwolde, Fenerbahçe kariyerinde stoper ve sol bek mevkilerinde görev yaptı.

Transfer dosyası Haberleri

  1. Antalyaspor, Adana Demirspor'u son dakika golüyle devirdi
  2. Adanaspor - Ankara Keçiörengücü maçında kazanan yok
  3. Trabzonspor'un efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci vefat etti
Sonraki Haber