Berk Oktay ateş püskürdü: Yapanın alnının çatına sıkmazsam namerdim

Oyuncu Berk Oktay, son dönemde gündeme gelen kadın cinayetlerine tepki gösterdiği açıklamasında, uyuşturucu ve silaha özendiren şarkıları bulunan rapçilere kan kustu. Oktay açıklamasında, 'Ama böyle bir şey görürsem aileme ya da başkasının evladına karşı yapanın alnının çatına sıkmazsam namerdim' dedi

İstanbul vahşet haberiyle adeta dehşete düşmüştü.

Fatih ilçesinde Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i katleden 19 yaşındaki Semih Çelik, kendini surlardan atmıştı.

Toplum tarafından büyük tepki gören konu hakkında ünlü oyuncu Berk Oktay da bazı açıklamalarda bulundu.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile mutlu bir evliliği bulunan Berk Oktay, yaptığı açıklamada adeta kan kustu.

"45 KİLOLUK ZİBİDİLER KADINLARIMIZI KATLEDİYOR"

Oktay, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ne ekonomi, ne iş güç... Konuşmak ve çözüm bulmak zorunda olduğumuz tek bir konu var...Bizler mahallelerimiz de güvenle oynayarak, arkadaşlık dostluk nedir bilerek büyüdük. Büyüğümüze saygı, küçüğümüze sevgi nedir diye büyüdük. Maalesef görüyoruz ki yozlaşmış, hayatı sadece sanal alem sanan, iki tane rapçinin, görse korkacağı ama ağzından düşürmediği silah ve uyuşturucuyu kendine siper eden, elinin tersiyle iki tane çaksan yerden kalkamayacak 45 kiloluk p*çler, z*bidiler; bunların yanında içimize doldurulan hayatında kadın görmemiş mülteci artıkları, kadınlarımızı, kardeşlerimizi göz göre göre katlediyorlar.

"POLİS MEMURU KAÇ SENE CEZA ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYOR"

Bitmiyor ulan sülalesini s*ktiğimin şerefs*zi bezinden mi etkilendin 2 yaşında bebek katlediliyor. Kolluk kuvvetlerinin yetkisi arttırılacak. Yıllarca özendiğiniz o ABD'deki gibi sorgu sualsiz tehlike anında şerefsizin göğsüne 17 mermi birden bırakılacak. Bir polis memuru, suçluyu suç anında yakalıyor, acaba vurursam kaç sene ceza alırım diye düşünüyor. Ama sokağın ortasında iki kişi bir kadını yere yatıran şerefsizler 3 ay yatıp çıkıyor ya da benim kolluk kuvvetim canını hiçe sayıp suçluyu yakalıyor "adalet" sistemimiz delil yetersizliği deyip salıveriyor. Siz böyle bir durumda polisten nasıl bir şey bekleyebilirsiniz?

"BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜRSEM, YAPANIN ALNININ ÇATINA SIKMAZSAM NAMERDİM"

O ş*refsiz o surlarda bir annenin önüne kızının başını attı. Bir insanı değil tüm ailesini yok etti. Hala herkes bakıyor, sonra kendi istediği gibi geberiyor. Yok muydu bir vatan evladı, o şerefsizi alnının ortasından vurup indirecek. Son sözüm de anne babalara...Herkes çocuk yapmasın kardeşim. Sonra açıklama yapıyorsunuz; 'ama odasına girip bıçaklarına dokununca kızıyordu' diye. Sizler birer katil yetiştirdiniz... Allah kimsenin başına vermesin. Ama böyle bir şey görürsem aileme ya da başkasının evladına karşı, yapanın alnının çatına sıkmazsam namerdim..."

Magazin Haberleri

  1. Futbolcu Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı'yla kamera karşısına geçti
  2. Tuba Büyüküstün saçlarını kesti: Anılarla vedalaşma vakti
Sonraki Haber