Deniz Uğur, sağlığıya ilgili açıklama yaptı: "Açık ameliyata olacağım"

Meme kanserini yenen ünlü oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vücudundaki kistin büyüdüğünü duyurdu.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, takipçileriyle paylaştığı üzücü bir haberle gündeme geldi. Daha önce meme kanserini yenmeyi başaran 50 yaşındaki oyuncu, vücudunda uzun süredir takip edilen bir kistin son 1.5 yıl içinde hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve masum olmadığını açıkladı. Bu gelişme üzerine açık ameliyata alınacağını duyurdu.

Deniz Uğur, sosyal medya hesabında oğlu Poyraz ile birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, yaşadığı süreci takipçilerine şu sözlerle anlattı:

"Bu paylaşımı yapmamın nedeni, içtenlikle desteğinizi istemem. Yıllardır zararsız görülen bir kist vücudumda vardı, ancak son 1.5 yıl içinde aniden büyüdü ve artık masum görünmüyor. Bu süreç beni oldukça endişelendirdi.

"DUA EDİYORUM"

Güvendiğim hekimlerim beni açık ameliyata alacak ve her şeyin iyi sonuçlanması için elimizden geleni yapacağız. Umarım bu kist iyi huylu çıkar ve çabucak sağlığıma kavuşurum. Ayrıca, son 1.5 yılda yaşadığım üzüntülerin bir daha tekrarlanmaması için Rabbim’e dua ediyorum. Sizlerden de 3 gün boyunca şifa dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum."

Uğur, aynı zamanda evlatları ve ailesiyle birlikte huzur içinde bir yaşam dileğini de dile getirdi. Hatırlanacağı üzere Deniz Uğur, 2011 yılında her iki göğsünde tümör tespit edilmişti. Başarılı geçen ameliyat ve sonrasında gördüğü tedavi sürecinde meme kanserini yenen oyuncu, bu zorlu savaştan zaferle çıkmıştı.

Şimdiki sağlık durumu için de umut dolu bir mesaj paylaşan Uğur, takipçilerine şimdiden teşekkür etti.

Magazin Haberleri

  1. Ahmet Kural oğlunu anlattı: "Çocuğumun yanından ayrılmak istemiyorum"
  2. Deniz Uğur, sağlığıya ilgili açıklama yaptı: "Açık ameliyata olacağım"
Sonraki Haber