Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın cenazesine gelmeyen Banu Alkan hakkında konuştu

Usta oyuncu Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın cenazesine gelmeyen meslektaşı Banu Alkan'a yüklendi.

Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Ahu Tuğba’nın cenazesi, ölümünden 27 gün sonra Türkiye'ye getirildi.

Tuğba, 28 Eylül'de Beyoğlu Atlas’ta düzenlenen anma töreninin ardından toprağa verildi. Ahu Tuğba'nın cenazesinde Anjelik'in yanından bir an olsun ayrılmayan Serpil Çakmaklı, vefasızlıktan sitem etmişti.

Çakmaklı, "Bu şekilde uğurlanmasını şiddetle kınıyorum. Cenazenin dolup taşması lazımdı. Yazıklar olsun." diyerek isyan etti.

Serpil Çakmaklı, Tuğba'nın son yolculuğuna uğurlanmasından günler sonra Aramızda Kalmasın programına konuk oldu.

Çakmaklı, konuşmasına "Gerçekten inanılmaz derecede şaşırdım. Hiç tahmin etmiyordum açıkçası... Yeşilçam emekçilerimiz, setçi ve ışıkçı arkadaşlarımızı, kamera önü ve arkası herkes oradaydı. Bir tek oyuncular yoktu. Çok merak ettim. O kadar az kaldık ki o kadar önemli değerleri ve ustaları kaybettik ki..." diyerek başladı ve devam etti:

BANU ALKAN'A KIZDI

"Neden bu kadar ego, kibir, insanların üstün görmesi? Kimse üstün değil. İnsani olarak orada, neden söyledim Banu Alkan ismini? Çünkü Ahu'yu çok iyi tanıyor. Birlikte programlara katıldık. Onu da bırakın bir sinemacı. Onun için orada, hayatta olduğu için Allah uzun ömürler versin, gelmesi gerekiyordu.

Bir Hülya Avşar'ı gözlerim çok aradı. Ama azınlıkta kaldığımız için, herkesin mi işi vardı? İsyan ediyorum. Cami bile kalabalık değildi. Anjelik ile aşağı inerken birbirimize baktık. 'Olamaz Serpil anne' dedi."

"İNSAN OLALIM"

Banu Alkan'ı ağır şekilde eleştiren Çakmaklı, "Sayfasında paylaşmayan meslektaşlarım, utanın. Safiye Soyman uzun zamandır beraber iş yaptığın biri. Evladını kaybetti. Ne onu paylaştı, ne Ahu'yu. Tanımasan dahi paylaşman gerekir. Bir fotoğraf koy. İnsan olalım. Şımarmaya gerek yok. Herkesin kendine göre bir ismi var ama önce insanların bir duruşu olacak." diyerek sert çıktı.

Magazin Haberleri

  1. Sinem Kobal'dan yaza veda pozları
  2. Johnny Depp, korsan kılığında hasta çocukları ziyaret etti
Sonraki Haber