Akasya Durağı dizisinin Gülbin'ini şimdi gören tanıyamıyor! O pozlarına yorum yağdı...

Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen Akasya Durağı dizisinin oyuncuları seneler sonra dahi yakından takip ediliyor. Dizide sevilen karakterlerden Gülbin'i canlandıran Aslı Altaylar da konuşulan karakterlerin başında geliyor. Altaylar'ın son halini görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

2008 ve 2012 döneminde ekranın sevilen dizilerinden olan Akasya Durağı, halen eski bölümleriyle izlenilmeye devam ediyor. İlgiyle takip edilen dizideki oyuncuların değişimleri yıllar sonra dahi konuşulmaya devam ediyor. Dizinin çokça konuşulan isimlerden biri de Akasya Durağı'nın Gülbin karakteri Aslı Altaylar oldu.

Akasya Durağı'nın Gülbin'ini gören tanıyamıyor!

Yayınlandığı döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın gibi pek çok başarılı isim başrollerde yer almıştı.

Akasya Durağı dizisinde Sinan'ın eşi Gülbin (Gülibik) olarak yer alan Altaylar, ayrıca Bizim Hikaye, Arka Sokaklar, Çocukluk dizilerinde de rol almıştı.

Instagram hesabından 46 bin takipçisi bulunan ünlü isim, paylaştığı yeni pozlarıyla takipçilerini mest etmeyi sürdürüyor.

Altaylar'ın, daha önce kendisinden 10 yaş küçük ünlü yönetmen Okan Ege Ergüven ile aşk yaşadığı bilinmekteydi.

Genç sevgilisiyle çekildiği pozlarını da takipçileriyle paylaşan ünlü ismin son halini görenler tanımakta zorlandı.

İşte Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar'ın son hali...

Medya Haberleri

  1. Kolombiya'da kokain üretimi 2023'te yüzde 53 artışla tarihi zirveye ulaştı
  2. Türkiye'nin "İyilik Gemisi" Somali'ye ulaştı
  3. Mardin’de 2 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Sonraki Haber