Dilara Gönder istifa mı etti? Dilara Gönder kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Show Ana Haber sunucusu Dilara Gönder görevinden istifa ettiğini açıkladı. Peki kimdir Dilara Gönder? İşte merak edilen hayatı..

Show TV Ana Haber sunucusu Dilara Gönder görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklama sonrası Dilara Gönder hakkında aramalar hız kazandı.

Dilara Gönder geçtiğimiz gün deprem özel programında Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır ile yaşadığı gerilim ile dikkat çekmişti.

Sosyal medyada gündem olan haberin ardından vatandaşlar "Dilara Gönder kimdir?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

İstifa haberini kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurun Dilara Gönder yaptığı paylaşımda "Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Dilara Gönder kimdir?

Dilara Gönder 17 Haziran 1983 yılında Almanya'nın Herrenberg şehrinde dünyaya geldi. Lise eğitimini İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Dilara Gönder, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunudur.

Dilara Gönder sunuculuk kariyerine Fenerbahçe TV'de yayınlanan "MusicBox" isimli programda sunuculuk yaparak başladı.

Daha sonra 2007 yılında Lig TV'ye transfer olan Dilara Gönder buradada 2,5 yıl görev yaptı. Ardından TRT ekranlarında Formula 1 yarışlarını bizzat yerinde takip ederek röportajlar yaptı.

2010 yılında NTV Spor'a transfer olan Dilara Gönder iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Birçok kanalda farklı programlar sunan Dilara Gönder bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan Sil Baştan isimli dizide rol alarak oyunculuk yapmıştır.

Dilara Gönder 6 Aralık 2016 tarihinde Selim Yalın ile dünyaevine girdi. Ünlü sunucu 23 Ağustos 2021'den itibaren Show TV'de haber sunuculuğu yapan Dilara Gönder 9 Şubat 2023 itibariyle görevinden istifa ettiğini açıkladı..

Medya Haberleri

  1. Canlı yayında şaşırtan anlar: Kadın sandığı sevgilisi erkek çıktı
  2. Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman bakın hangi takımda forma giyiyormuş...
Sonraki Haber